fbpx

Stress- en burn-out coaching

Het maakt niet uit of je een roos, een lotus of een goudsbloem bent. Wat belangrijk is, is dat je bloeit.

Stress- en burn-outcoaching

Bij de stress- en burn-outcoaching verbind je je met je innerlijke kracht en herwin je je vitaliteit. Zodat je weer leeft vanuit je hart, vanuit wat jou bezielt, vanuit wat jouw leven zin geeft.

Je gaat op zoek naar stress- en burn-outcoaching omdat je je futloos en opgebrand voelt, je niet meer weet hoe je je batterijen kan opladen, geregeld spanningsklachten ervaart, je je niet meer langdurig kan concentreren, zaken niet meer afgewerkt krijgt. Je kan je niet meer echt ontspannen en lijkt altijd gespannen.

Tijdens de stress- en burn-outcoaching krijg je inzicht in het ontstaan van de stress of burn-out. Ik maak hierbij gebruik van de Burnout Assessment Tool, een wetenschappelijk onderbouwde vragenlijst om snel en in één oogopslag het risico op burn-out te bepalen.We zoeken hierbij naar de overtuigingen die een energiek leven in de weg staan en naar antwoorden die in je eigen wijsheid vervat zijn. Je leert om je gedrag en gedachtenpatronen om te buigen naar hernieuwde levensenergie en werkplezier. Je krijgt bewustzijn over je drijfveren en ziet waar deze tot hun recht komen. Zo leer je hoe je weer met energie kan leven en werken.

We herstellen je energiebalans waarbij je leert om je grenzen te ervaren en te respecteren. Vervolgens krijg je inzicht in de oorzaken van de burn-out en leert om patronen die niet bij je passen, los te laten. Je leert om contact te maken met jezelf en hieraan trouw te blijven. Wat geeft jouw energie en hoe kan je deze bronnen meer aanboren? We zoeken hierbij naar een vernieuwd evenwicht tussen bevlogen zijn en grenzen trekken.

Welke bloem wil jij zijn?

Jij bent hier met een reden. Je hebt Godgegeven talenten om te scheppen, te schitteren en zo je zielendoel te leven. Je zielendoel raak je nooit kwijt. Tijdens de burn-outcoaching leer je om de deur hiervoor open te doen, er naar te luisteren en er naar te gaan leven.

Hiervoor leer je om je aandacht naar binnen te richten, maak je tijd om te gaan zitten, maak je contact met jezelf om te voelen en luisteren naar wat jij wil. Je eigen zielendoel wijst je hierbij de weg.

Het maakt niet uit welke bloem je bent, wat belangrijk is, is dat je bloeit. Het leven is te mooi om niet geleefd te worden. Maak een afspraak voor een kennismakingsgesprek en ontdek welke bloem jij aan de wereld wil geven.

Praktische afspraken

Het kennismakingsgesprek is gratis en vrijblijvend.

Een individuele sessie duurt 1u15 en kost 65 euro.

Afspraken dienen uiterlijk 48 uur van te voren telefonisch te worden afgemeld, anders zal de sessie in rekening worden gebracht.

Blended coaching mogelijk

Ik doe offline en online coaching met video. Vraag meer informatie via het contactformulier onderaan.

Beroepsvereniging

Als stress en burn-outcoach ben ik lid van de Vereniging van Erkende Stress en Burn-outcoaches.

Gratis kennismakingsgesprek

Meld je hier aan voor een gratis kennismakingsgesprek.

Wij nemen contact op om verder af te spreken.

Locatie
Rent a Changecoach – Zijpstraat 148 – Duffel
Dagelijks op afspraak
Blended coaching mogelijk
Ik doe offline en online coaching met video.
Vraag hier meer informatie.