fbpx

Personal Coaching 

Het mooiste geschenk dat je kan geven aan de wereld, is wie je werkelijk bent.

Personal coaching

Bij de personal coaching verbind ik individuen en koppels opnieuw met hun inherente vrijheid en geluk.

Je zoekt personal coaching omdat je niet gelukkig bent in je dagelijkse leven. Je piekert over bepaalde zaken, je kan niet zo goed omgaan met stress, er knaagt iets, je hebt het gevoel dat je niet helemaal tot je recht komt, je vraagt je af wat de zin van je leven is, je weet niet wie je werkelijk bent.

Tijdens de begeleiding leer je in eerste instantie om stil te staan bij jezelf. Je kijkt daarbij met open en liefdevolle aandacht naar je gedachten, gevoelens en overtuigingen en leert deze te begrijpen. We onderzoeken je patronen die je belemmeren om gelukkig te zijn en je leert er losser mee om te gaan. Je gaat zien dat je veel ruimer en vrijer bent dan wie je denkt te zijn.

Vervolgens maak je contact met je vrije, ware aard en herkent jouw basale goedheid. Je leert om in deze bron van rijkdom te rusten en als uitgangspunt te nemen. Hierin ben je liefdevol naar jezelf en naar anderen. Je geraakt op je gemak met jezelf, ook met je ongemak. Je staat opener, helderder, liefdevoller, zorgelozer en gelukkiger in het leven.

Je hervindt je geluk in wie je werkelijk bent. Deze open, heldere en liefdevolle houding is een geweldig uitgangspunt voor een vervuld leven.

Wil jij jouw liefde, je kleur en je kracht ontdekken en leven?

Je bent welkom voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek. Vertel me wat je in je leven wil veranderen zodat we kunnen bespreken wat ik voor jou kan betekenen.

Met zachtheid, helderheid en humor, begeleid ik je liefdevol en nabij, om jouw leven te leven. Samen zoeken we antwoorden op jouw vragen.

Ik werk vanuit de Zijnsgeoriënteerde visie en werkwijze en maak gebruik van meditatie, visualisatie, aandachtstraining, intuïtie en gesprek. Bovendien kan ik vanuit mijn jarenlange ervaring als trainer, loopbaan- en stress- en burn-outcoach je extra tips geven en middelen inzetten die voor jou van belang kunnen zijn.

De Zijnsgeoriënteerde visie en werkwijze is ontwikkeld door Hans Knibbe. In Zijnsoriëntatie gaat de wijsheid van het oosterse boeddhisme hand in hand met de kennis van de westerse psychologie.

Praktisch

Het kennismakingsgesprek is gratis en vrijblijvend.

Een individuele sessie duurt 1u15 en kost 65 euro.

Een relatiesessie duurt 1u30 en kost 90 euro.

Afspraken dienen uiterlijk 48 uur van te voren telefonisch te worden afgemeld, anders zal de sessie in rekening worden gebracht.

Blended hulpverlening mogelijk

Ik doe offline en online hulpverlening met video. Vraag meer informatie via het contactformulier onderaan.

Gratis kennismakingsgesprek

Meld je hier aan voor een gratis kennismakingsgesprek.

Wij nemen contact op om verder af te spreken.

Locatie
Rent a Changecoach – Zijpstraat 148 – Duffel
Dagelijks op afspraak
Blended hulpverlening mogelijk
Ik doe offline en online hulpverlening met video.
Vraag hier meer informatie.