fbpx

We leven om gelukkig te zijn.

Geluk komt voort uit de herkenning 

van wie je ten diepste bent. 

 

Persoonlijke begeleiding rond leven of werk om je weer te verbinden met je innerlijke vrijheid en bezieling.

Personal coaching

De personal coaching brengt je in verbinding met je inherente vrijheid en geluk. Jouw ware aard is vrij en dit is wie je werkelijk bent. We onderzoeken je aannames en oordelen of die een vrij en gelukkig leven in de weg staan. Vervolgens ontdek je hoe je dit wil leven in je leven en relaties. En hoe jouw liefde, kwaliteiten, kleur en uniek zijn een gift voor de wereld is. Dan ervaar je je als vanzelf als een blij en gelukkig mens.

Loopbaan-
begeleiding

Met loopbaanbegeleiding verbind je je met het werk dat jouw bezielt en waarin jij je talenten kan uitleven. We gaan op zoek naar wat je energie geeft, wat je competenties en talenten zijn en van welk werk en omgeving jij blij wordt. Je denkt in mogelijkheden en ziet elke uitdaging als een stap naar je droomjob. We zoeken hierbij naar de evenwichtige combinatie van je hart volgen en brood op de plank. Zo ontdek je jouw weg om je droomjob te realiseren.

Stress- en burn-out
coaching

Bij de stress- en burn-outcoaching verbind je je met je innerlijke kracht. Je krijgt inzicht in het ontstaan van de stress of burn-out. We zoeken hierbij naar de overtuigingen die een energiek leven in de weg staan en naar antwoorden die in je eigen wijsheid vervat zijn. Je leert om je gedrag en gedachtenpatronen om te buigen naar hernieuwde levensenergie en werkplezier. Je krijgt bewustzijn over je drijfveren en ziet waar deze tot hun recht komen. Zo leer je hoe je weer met energie kan leven en werken.

Gratis kennismakingsgesprek

Meld je hier aan voor een gratis kennismakingsgesprek.

Wij nemen contact op om verder af te spreken.

Locaties
Rent a Changecoach – Zijpstraat 148 – Duffel
Dagelijks op afspraak
Groepspraktijk Anemoon
Koningin Astridlaan 104 – Kontich
Donderdag op afspraak
Gelieve aan te geven of je een afspraak in Duffel of Kontich wil.