fbpx

Leadership in change

Be the change you wish to see in the world.

Leadership in change

De snel veranderende, onzekere en complexe wereld vraagt een nieuw soort leiderschap. Hierbij verplaatst de focus zich van vakexpert en manager zijn, naar het opnemen van jouw rol bij het begeleiden van het team via coachend leiderschap. Jouw nieuwe uitdaging als leidinggevende is groei van de medewerkers en het team.

De manager van de toekomst managet niet. Als nieuwe leidinggevende onderzoek je welke competenties nodig zijn, welke talenten versterkt kunnen worden, welke rollen nodig zijn in functie van de economische doelen van jouw organisatie. Van hieruit ga je je medewerkers coachen in hun groei, hun talenten mee ontwikkelen om als team te kunnen inspelen op nieuwe kansen en uitdagingen.

Als leidinggevende in change leer je met je medewerkers te surfen op de golven van de voortdurend veranderende omgeving. Dit is een continu proces en een ontdekkingsreis die wordt ervaren en begeleid. Dit vraagt dat je als leider jezelf goed moet kennen en authentiek durft zijn, dat je leiding geeft van binnen uit. Je engageert jezelf om je teamleden te begeleiden in hun change, afgestemd op de change van de organisatie.

Rent a Changecoach begeleidt leidinggevenden bij hun groei naar leadership in change. We maken hierbij gebruik van de Silver©-methode, een vernieuwende en flexibele methodiek die individuen, groepen en organisaties vlot door verandering begeleidt en het effect van leer- en verandertrajecten maximaliseert.

Het resultaat is dat je op deze manier veranderingsprocessen zal doen slagen door mensen in beweging te zetten. Een gezond leerklimaat zorgt ervoor dat medewerkers effectief veranderen. Daardoor gaan ze beter presteren, beter samenwerken en zich beter in hun job voelen. Dit leidt vervolgens tot betere communicatie, een aangename cultuur en een hogere betrokkenheid.

Contacteer ons

Rent a Changecoach

Zijpstraat 148

2570 Duffel

Btw: BE0632.546.601

Annemie: 0495 43 47 15 – annemie@rentachangecoach.be

Stefaan: 0495 28 88 03 – stefaan@rentachangecoach.be