fbpx

 Alone we go faster, together we go further.

Team = Together Everyone Achieves More.

Coaching en training voor organisaties om vanuit bezield leiderschap om te gaan met verandering.

Leadership coaching & training

Tijdens de leadership coaching en training leer je hoe je bezield en inspirerend kan leidinggeven.

In de verschillende modules wordt gewerkt rond basisvaardigheden en ankerpunten van coachend leiding geven. Je leert om je plek met moed en mildheid in te nemen, je volle potentieel te gebruiken en pro-actief om te gaan met moeilijke situaties.

Het resultaat is meer verbinding tussen medewerkers en teams, meer vertrouwen, meer persoonlijk leiderschap waardoor jij en jouw organisatie boven zichzelf uitstijgen.

Leadership bij burn-out

Gelukkige medewerkers maken gelukkige klanten. Aandacht voor leadership om burn-out te voorkomen, is de sleutel tot veerkracht, duurzame inzetbaarheid en werkgeluk bij je medewerkers in een snel veranderende wereld.

Rent a Changecoach werkt samen met jouw organisatie een aanpak van leadership bij burn-out op maat uit. Het resultaat is een strategie en cultuur om het welzijn op het werk te verbeteren en zo het engagement, werkgeluk en de resultaten te verhogen.

Leadership in change

De snel veranderende wereld vraagt een nieuw soort leiderschap. De nieuwe uitdaging hierbij is om als leidinggevende je medewerkers en team te coachen in hun groei, zodat je flexibel kan inspelen op nieuwe kansen en uitdagingen.

Rent a Changecoach begeleidt leidinggevenden bij hun groei naar leadership in change. We maken hierbij gebruik van de Silvermethode ©, een vernieuwende en flexibele methodiek om vlot om te gaan met veranderen en leren.. Met als resultaat medewerkers die in beweging komen in een gezond leerklimaat.