fbpx

Leadership coaching en training

To create change, is to connect with people.

Leadership coaching en training

Elke leidinggevende wil dat medewerkers zich goed voelen in het team en dat de doelen bereikt worden. Tegelijk wil je dat je mensen persoonlijk leiderschap opnemen en leiding geven aan zichzelf, aan hoe ze omgaan met anderen en over hoe ze samenwerken. Zo stimuleer je dat medewerkers zelfstandig kunnen werken én een hecht team vormen.

Je wil inspirerend en bezield leiding geven. Dit vraagt dat je authentiek bent, open in relatie bent, je jezelf inleeft in de ander, verantwoordelijkheid neemt, de balans vindt tussen ruimte geven en ruimte nemen, verschillen omzet in complementair samenwerken, kiest voor vertrouwen en je jezelf kwetsbaar durft op te stellen. Zo geef je leiding van binnen uit.

Tijdens de training en coaching leer je om aan het stuur te zitten van jezelf als leidinggevende. We staan stil bij hoe je verbindend kan leiding geven. Om deze kennis vervolgens in de praktijk om te zetten. Zo wordt je uitgedaagd en oefen je direct en hands on. De feedback van anderen en jouw succeservaring geeft je zelfvertrouwen een boost. Zo kan je het geleerde meteen toepassen. Deze interactiviteit maakt het leren levendig en boeiend.

In de verschillende modules wordt gewerkt rond basisvaardigheden en ankerpunten van coachend leiding geven. Je leert om je plek met moed en mildheid in te nemen, je volle potentieel te gebruiken en pro-actief om te gaan met moeilijke situaties.

Het resultaat is meer verbinding tussen medewerkers en teams, meer vertrouwen, meer persoonlijk leiderschap waardoor jij en jouw organisatie boven zichzelf uitstijgen.

Contacteer ons

Rent a Changecoach

Zijpstraat 148

2570 Duffel

Btw: BE0632.546.601

Annemie: 0495 43 47 15 – annemie@rentachangecoach.be

Stefaan: 0495 28 88 03 – stefaan@rentachangecoach.be