fbpx

Leadership bij burn-out

Het is aandacht die kleur geeft aan bloemen, en gezang aan vogels.

Leadership bij burn-out

Gelukkige medewerkers maken gelukkige klanten. Je wil dat jouw medewerkers zich goed in hun vel voelen, hun werk bevlogen en met enthousiasme doen. De medewerkers van vandaag vragen aandacht voor welzijn op het werk. Jij weet dat dit een rechtstreekse impact heeft op hun productiviteit en dus op de resultaten van jouw organisatie. Zo plukt jouw organisatie de vruchten van gelukkige medewerkers.

De wereld rond ons verandert voortdurend. Je wil flexibel inspelen op nieuwe kansen en uitdagingen. Aandacht voor welzijn op de werkvloer is dan ook de sleutel tot veerkracht, duurzame inzetbaarheid en werkgeluk bij jouw medewerkers in de snel veranderende wereld. Als je succesvol wil blijven, zet je met jouw organisatie in op het identificeren en ontwikkelen van het talent van je medewerkers zodat zij kunnen inspelen op nieuwe uitdagingen.

De nieuwe generatie medewerkers wil zinvol werk, verwacht dat er aandacht is voor werkplezier en wil als unieke persoon een plaats binnen de organisatie die deel uitmaakt van een groter geheel. Als ze hun werk zo ervaren, zijn het jouw ambassadeurs die vurig spreken over hun job en bedrijf. Zulke medewerkers wil je niet kwijt.

Rent a Changecoach werkt samen met jouw organisatie een aanpak van leadership om burn-out te voorkomen op maat uit. Dit kan gecombineerd worden met workshops of coaching om de leidinggevenden te versterken in hun rol. Verder begeleiden we bij een re-integratietraject voor een vlotte herinschakeling van jouw medewerkers. En valt een medewerker toch uit, helpen we graag met burn-outcoaching.

Het resultaat is een strategie en cultuur om het welzijn op het werk te verbeteren en zo het engagement, werkgeluk en de resultaten te verhogen.

Contacteer ons

Rent a Changecoach

Zijpstraat 148

2570 Duffel

Btw: BE0632.546.601

Annemie: 0495 43 47 15 – annemie@rentachangecoach.be

Stefaan: 0495 28 88 03 – stefaan@rentachangecoach.be